zondag 11 november 2012

Avondje Jazz in Schiedam

Jazz uit de Koffer

Tijdens een receptie kregen we een uitnodiging om es op een zaterdagavond langs te komen bij een jazzuitvoering in de Schiedamse jazz Sociƫteit "Jazz uit de Koffer".

Wat hebben we spijt gehad....... dat we dat niet eerder hebben gedaan.

Jazzclub uit de koffer heeft ons een fantastische avond bezorgd. Talentvolle muzikanten vermaakte ons twee uur lang met een swingend en spectaculair optreden.Ditmaal stond Het Jacco van Santen/Herman Nijkamp Quartet op de programmering. 
Op z'n website www.hermannijkamp.com krijg je een indruk van z'n muziek. Sommige liedjes deden je denken al Al Jarreau anderen waren stevige jazzstukken
http://www.youtube.com/watch?v=g4uTiyuIS_c


Jazzclub uit de koffer is voor uitgaand Schiedam een aanwinst!

Het historische pand op de Tuinlaan oogt bijzonder fraai. Met veel oog op detail is dit pand prachtig gerestaureerd en het ontvangst is allerhartelijks. De bar en de foyer is prima bemand en er is een grote keuze uit allerlei drankje tegen zeer schappelijke prijzen. Er is zelfs een Valet parking voor de deur dus je kan je autosleutels gerust afgeven, voor een parkeerplaats wordt gezorgd. De bediening is prima en attent zonder opdringerig te zijn. 

De muziekkeuze is verrassend, van een  swingende band  


Het TsepTet (www.tseptet.nl) 
"Jazzband die swingt met een hoofdletter S!" 

tot

Masha Bijlsma (www.leeuwjazz.nl)
"Great vocal jazz from Holland" 

kortom voor iedereen wat wils.


"Jazz uit de Koffer"! Ton en Hedwig van Adrichem.

Ton en Hedwig hebben de nodige tegenslagen gehad voordat dit pand opengesteld werd maar dat is nu allemaal voorbij.
Voor mensen die gewoon es met vrienden een lekker avondje uit willen en van live muziek willen genieten een absolute aanrader. De jazz die gespeeld wordt is  open en toegangkelijk. Kortom voor een leuk avondje uit is dit een perfecte plaats.Neem een kijkje op de website: www.jazzuitdekoffer.com voor het programma, de prijzen zijn zeer schappelijk; 5 euro toegang, voor een biertje ben je zo rond de 2 euro kwijt een rode wijn kost 3,50 euro. Het begint om 9.00 uur. Nootje zijn gratis!!

Kortom wij zeggen   ......   Doen!!!Geen opmerkingen:

Een reactie posten